П'ятниця в Раді: година запитань до уряду та екологія

П'ятниця в Раді: година запитань до уряду та екологія

Укрінформ
Народні депутати на пленарному засіданні у п'ятницю планують провести годину запитань до Кабінету Міністрів та розглянути кілька екологічних законопроектів.

Це передбачено порядку денним ВР на п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Розпочати роботу парламентарії мають з традиційної для п'ятниці години запитань до уряду, після чого відведено час для оголошення депутатських запитів.

Крім того, до сесійної зали для розгляду в першому читанні винесено законопроекти про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо виконання Конвенції 1979 року про охорону дикої флори і фауни та природних середовищ існування в Європі; про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо охорони фауни та флори згідно з міжнародними угодами та про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо імплементації європейських екологічних норм про охорону середовища рідкісних видів тварин і рослин.

У першому читанні народним депутатам запропоновано також розглянути проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо врегулювання законодавства у сфері застосування запобіжних заходів до особи, стосовно якої передбачається застосування примусових заходів медичного характеру або вирішувалося питання про їх застосування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-