Каськів хотів

Каськів хотів "прижитися" в Панамі

Оновлено
Укрінформ
Колишній очільник Держагентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів намагався отримати дозвіл на проживання в Панамі.

Про це заявив на брифінгу заступник генерального прокурора України Євген Єнін, передає корреспондент Укрінформу.

"Він (Каськів - ред.) збрехав, що знаходиться в Панамі з туристичною метою. Ми отримали від панамської влади інформацію про те, що він просив оформлення посвідки на проживання. Після невдалої спроби залишити територію Панами через Коста-Ріку в нього було відібрано документ, який підтверджував його право на перебування в Панамі", - сказав він.

Заступник генпрокурора також спростував заяви Каськіва стосовно відсутності у панамської міграційної служби будь-яких претензій до нього.

"Вдруге Каськів збрехав тоді, коли заявив, що у панамських міграційних органів до нього немає жодних питань. Але він не з'явився особисто на виклик до міграційної служби, а прислав свого представника. У разі його повторної відсутності на відповідне запрошення йому б загрожувала кримінальна відповідальність за порушення міграційного законодавства", - наголосив Єнін.

Як повідомлялося, екс-глава Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів був затриманий у Панамі.

25 березня глава МВС Арсен Аваков заявив, що Каськів оголошений в розшук.

У 2012 році Каськів підписав угоду на 1 млрд доларів з іспанською кампанією Gas Natural щодо інвестицій в LNG-термінал в Україні. Пізніше іспанська сторона заявила, що не знає людину, яка від їх імені підписала контракт. З'ясувалося, що цю людину звуть Хорді Сарда Бонвехі і він є лижним інструктором.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-