Нардепи вимагають звіту СБУ про протидію агентурі Кремля

Нардепи вимагають звіту СБУ про протидію агентурі Кремля

Укрінформ
"Народний фронт" вимагає публічного звіту Служби безпеки України про роботу щодо протидії агентурній діяльності Росії в нашій державі.

Про це заявив лідер фракції Максим Бурбак на засіданні Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні зранку народні депутати від фракції "Народного фронту" відвідали Службу безпеки України й особисто передали звернення з вимогою до керівництва СБУ прозвітувати суспільству про протидію агентурній роботі Кремля в Україні", - зазначив він.

За словами Бурбака, оприлюднення кілька місяців тому листування редактора телеканалу "Інтер" Марії Столярової "засвідчило, що ворожа агентура працює, особливо не ховаючись, маючи серйозних покровителів, у тому числі й з депутатськими значками".

Він підкреслив, що професійну оцінку ситуації мусять надати правоохоронні органи, але й парламент не має лишатися осторонь, оскільки в цьому листуванні називаються й прізвища деяких народних депутатів.

"Сьогодні після виявлених фактів листування Столярової Верховна Рада не має права вдавати, ніби нічого не трапилося. Народні депутати, які співпрацювали з російською пропагандою і яких ця Столярова називає "своїми проектами", мають добровільно скласти мандати, очікуючи на справедливе розслідування і на суд українського народу", - заявив Бурбак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-