У бойовиків шпигуноманія: громадян уже

У бойовиків шпигуноманія: громадян уже "пасуть" із засідок

Укрінформ
Керівництво «МГБ ДНР» поставило завдання своїм структурним підрозділам у прифронтових районах посилити роботу з пошуку та знешкодження "українських диверсантів".

Про це написав у Фейсбуці керівник групи "Інформаційний спротивр" Дмитро Тимчук.

"Керівництво «МГБ ДНР» поставило завдання своїм структурним підрозділам у прифронтових районах посилити роботу з пошуку та знешкодження «українських диверсантів, артилерійських коректувальників, саботажників та інших підривних елементів». У даних районах співробітниками «МГБ» спільно з «військовими комендатурами» проводиться облаштування так званих «замаскованих постів спостереження», головне завдання яких – приховане спостереження за переміщенням транспорту і громадян, за необхідності – їх затримання та обшуки", - написав Тимчук.

За його даними, агентурі «МГБ ДНР» у прифронтових районах поставлено завдання активізувати збір відомостей від місцевого населення», а від останніх вимагають бути уважними та в разі виявлення підозрілих осіб негайно повідомляти в «органи держбезпеки» або «комендатури».

Черговий напад «шпигуноманії» захлеснув і «ЛНР». Т. з. «поліція ЛНР» отримала завдання повсюдно почати масштабні перевірки приватного сектора і дачних селищ на предмет виявлення «ліжок», «схронів» і схованок зі зброєю та боєприпасами «диверсійних груп СБУ та ЗСУ». Пропонується особливу увагу звертати на обшуки нежитлових (занедбаних) будівель.

Фото: 3mv.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-