ГПУ кличе Жданова на допит

ГПУ кличе Жданова на допит

Укрінформ
Генеральна прокуратура викликала міністра молоді та спорту Ігоря Жданова на допит у справі Майдану.

Про це міністр написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Як і Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов та Петро Порошенко - також отримав виклик до Генеральної прокуратури України. Завтра йду на допит, як свідок у справі розслідування кривавих злочинів режиму Януковича проти Майдану", - пише міністр.

За словами Жданова, слідство встановило, що йому може бути відома інформація щодо тих подій, яка має важливе значення у розслідуванні цієї справи та з'ясуванні істини.

"Як один з комендантів Майдану, вважаю своїм моральним і громадянським обов'язком надати слідчим максимально відому мені інформацію щодо тих подій", - запевнив урядовець.

Жданов сподівається, що його свідчення разом із свідченнями інших активних учасників Майдану, допоможуть слідству знайти та притягти до відповідальності всіх винних у злочинах проти майданівців та Героїв Небесної сотні.

Як повідомлялося, 9 серпня стало відомо, що на допит як свідків подій на Майдані ГПУ викликала Президента Петра Порошенка, Голову Верховної Ради Андрія Парубія, лідера "Народного фронту" Арсенія Яценюка, секретаря РНБО Олександра Турчинова, мера Києва Віталія Кличка та інших відомих чиновників та політиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-