Тягнибок згоден на зустріч із Януковичем. У суді

Тягнибок згоден на зустріч із Януковичем. У суді

Укрінформ
Народний депутат України 3, 4, 5 скликань Олег Тягнибок готовий зустрітися з екс-президентом Віктором Януковичем для проведення очної ставки.

Про це він заявив в ефірі "112 Україна".

"Я не маю бажання зустрічатися з Януковичем, але якщо потрібно буде для слідства, я готовий, в тому числі, і на зустрічі, особисті або через чати. На мою думку, ведеться певна адвокатська гра: або якусь інформацію хочуть озвучити, або затягувати час, або організовувати якісь шоу, або пропаганду. Зрештою, очна ставка має бути очною, а не заочною", - заявив Тягнибок.

На думку екс-депутата, Україна має вимагати від Росії екстрадиції Януковича, щоб той перебував у залі засідань під час суду.

"Очна ставка мусить відбутися за всіма законами України. Краще, щоб Україна вимагала від Росії екстрадиції Януковича, краще, якщо він буде перебувати в залі судових засідань", - вважає Тягнибок.

Нагадаємо, Янукович вимагав очної ставки з Президентом Петром Порошенко, екс-прем'єром Арсенієм Яценюком, Головою ВР Андрієм Парубієм та іншими українськими політиками у "справі про Майдані". Як повідомив адвокат Януковича, прокуратура вчора, 16 серпня, отримала відповідне клопотання.

Мін'юст повторно надіслав запит в РФ на відеодопит Януковича. У Мін'юсті РФ заявили, що в запиті України на відеодопит Януковича "загубилося" чотири аркуші з 30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-