Уряд оновив

Уряд оновив "список Савченко-Сенцова"

Укрінформ
Уряд затвердив та передав до РНБО санкційний список громадян, причетних до протиправних дій щодо Савченко, Сенцова та Кольченко.

Відповідне розпорядження від 8 серпня оприлюднено на Урядовому порталі.

"У зв’язку з винесенням судовими органами Російської Федерації незаконних обвинувальних вироків та здійсненням інших протиправних дій щодо громадян України та відповідно до статті 5 Закону України “Про санкції”, а також на виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 25 березня 2016 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) стосовно осіб, причетних до протиправних дій щодо Надії Савченко, Олега Сенцова та Олександра Кольченка”, введеного в дію Указом Президента України від 29 березня 2016 р. № 121, схвалити та внести на розгляд Ради національної безпеки і оборони України пропозиції щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів стосовно осіб, причетних до зазначених протиправних дій", - йдеться у розпорядженні.

При цьому перелік осіб, до яких застосовуються персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи знаходиться під грифом "Для службового користування".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-