Береза про останні новини щодо Чауса:

Береза про останні новини щодо Чауса: "Це п...ло таки втекло"

Укрінформ
Судді Дніпровського районного суду Києва Миколи Чауса вдома немає, його місцезнаходження невідоме.

Про це написав у четвер на своїй сторінці у Facebook народний депутат Борислав Береза.

"Сиджу зараз із Назаром Холодницьким (керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. - Ред.) і Ярославом Юрчишиним (член правління Transparency International Ukrain". - Ред.). Остання новина по судді-хабарнику Чаусу. Це падло таки втекло. Вдома його немає", - написав Береза.

Він зауважив, що наразі розглядається кілька варіантів місцезнаходження Чауса.

Як повідомляв Укрінформ, 9 серпня детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів САП викрили суддю Чауса на хабарі 150 тис. доларів США, які він вимагав за сприяння в отриманні підсудним м'якшого вироку за підозрою у вчиненні злочину, пов'язаного із незаконним обігом наркотичних засобів.  

11 серпня Холодницький підписав судді Чаусу повідомлення про підозру, його було викликано до САП для її отримання на 12:00, а пізніше до НАБУ для проведення слідчих дій, але Чаус так і не з'явився.

Чаус раніше був відомий тим, що вів кримінальні справи проти учасників Автомайдану, а також бізнесмена Юрія Іванющенка та екс-глави партії УКРОП Геннадія Корбана. У прокуратурі заявили, що мають намір вимагати для судді Чауса заставу в розмірі 3,7 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-