Попова звинуватила трьох нардепів у тиску на журналістів

Попова звинуватила трьох нардепів у тиску на журналістів

Укрінформ
Заступник голови Міністерства інформаційної політики Тетяна Попова звинуватила у тиску на журналістів депутатів Антона Геращенка, Андрія Тетерука та Дмитра Тимчука (всі троє – фракція "Народного фронту") у тиску на журналістів.

Про це вона заявила в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Перший раз я принесла заяву на звільнення ще в травні, і тоді він (очільник Міністерства інформаційної політики Юрій Стець - ред.) попросив мене не подавати у відставку хоча б до серпня. Ще того разу це була ситуація з "Миротворцем", я вважаю вони вчинили неправильно, виклавши дані журналістів. І по-друге, почалася кампанія з розгойдування ненависті до журналістів і до мене, погрози. Ми подавали заяви в поліцію, безрезультатно. Потім було заклеювання скла авто "Радіо Свободи", коли вони знімали у МВС. Такі речі не дозволяють мені залишатися", - заявила Попова.

На запитання, кого конкретно Попова звинувачує у тому, що відбувається, заступник міністра відповіла: "Миротворець" і всіх, хто його підтримує: Антон Геращенко, Тимчук, Тетерук".

Попова має намір і в подальшому допомагати журналістам в зоні АТО і займатися волонтерством.

Як повідомлялося, під час інциденту з публікацією списку журналістів "Миротворцем" Попова заявила, що виступає проти закриття сайту. Тоді глава Мінінформполітики Юрій Стець заявив, що позиція Попової - її особиста думка. Сама Попова повідомила, що отримує численні погрози на свою адресу, і заявила, що напише заяву в поліцію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-