Березовець упевнений, що республіканці пояснять Трампу

Березовець упевнений, що республіканці пояснять Трампу "політику партії"

Укрінформ
Політика Дональда Трампа у разі обрання його президентом США, ймовірно, значно відрізнятиметься від задекларованої.

Таку думку висловив український політтехнолог, директор компанії персонального та стратегічного консалтингу «Berta Communications» Тарас Березовець, коментуючи Укрінформу обіцянку Трампа у разі своєї перемоги розглянути визнання окупованого Росією Криму і зняття санкцій щодо Москви.

«Уже сьогодні є абсолютний конфлікт між Трампом та керівниками Республіканської партії, тому вони йому пояснять, і, я думаю, що політика Трампа у випадку його обрання буде зовсім іншою, ніж та, яку він зараз декларує», - сказав Березовець.

Водночас, на переконання експерта, Трамп має великі шанси стати президентом Сполучених Штатів Америки, оскільки його передвиборча кампанія дуже динамічна, побудована на популістських гаслах. Цей кандидат має велику підтримку основної частини виборців США.

Якщо ж говорити про Україну, то, за словами політтехнолога, для нас набагато вигіднішою була б перемога іншого кандидата на посаду президента США - Гілларі Клінтон. «Очевидно, що її перемога більш вигідна для національних інтересів України», - підкреслив він.

З іншого боку, додав Березовець, американський президент без підтримки Конгресу не може одноосібно ухвалювати надзвичайно важливі рішення. «Те, що робить Трамп, - це суперечність. Треба розуміти, що це ніколи не зможе бути реалізовано, тому що це не буде підтримувати Конгрес», - вважає український експерт.

Як повідомляв Укрінформ, у неділю кандидат у президенти США від Республіканської партії Трамп заявив у ефірі телеканалу ABC News, що ситуація в Україні - це результат політики нинішнього глави Білого дому Барака Обами, так само як і те, що Росії вдалося анексувати Крим.

Відповідаючи на запитання про Крим, Трамп сказав, що "кримчани, як я чув, воліли бути з Росією, ніж там, де були раніше".

Крім того, Трамп висловився за поліпшення відносин з РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-