Запуск НАЗК: про будівлю й кадри говорили з Гройсманом

Запуск НАЗК: про будівлю й кадри говорили з Гройсманом

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у середу провів нараду щодо діяльності Національного агентства з питань запобігання корупції.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Учасники зустрічі обговорили нагальні питання, пов’язані із запуском роботи Агентства, зокрема щодо виділення приміщення, технічного забезпечення, відбору персоналу, а також станом підготовки до запуску електронного декларування доходів особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, 15 серпня.

"Для нас є принципово важливим ефективний початок роботи Національного агентства з запобігання корупції", - заявив Гройсман.

Прем'єр-міністр нагадав, що 15 серпня було визначено датою запуску електронного декларування доходів особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та закликав вжити заходів до вчасного початку роботи системи.

У нараді взяли участь перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, віце-прем'єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, міністр юстиції України Павло Петренко, голова Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України Леонід  Євдоченко, голова Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак, а також заступники голови і члени НАЗК, керівництво Міністерства закордонних справ України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-