Порошенко і Ган обговорили реформи в Україні

Порошенко і Ган обговорили реформи в Україні

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Комісаром Європейського Союзу з питань Європейської політики сусідства та переговорів з розширення Йоганессом Ганом.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

"Президент України наголосив, що позитивна динаміка реалізації реформ лише підтверджує відданість та готовність України рухатися шляхом змін, незважаючи на зовнішні виклики. Він підкреслив, що лібералізація візового режиму та завершення процесу набуття чинності Угоди про асоціацію з ЄС стане не лише визнанням досягнутих Україною результатів, але й історією успіху самого Європейського Союзу та відповіддю на євроскептичні настрої", - йдеться у повідомленні.

Ган, у свою чергу, запевнив, що Європейський Союз й надалі підтримуватиме Україну всіма можливими засобами на шляху імплементації внутрішніх реформ.

Також під час зустрічі сторони приділили увангу безпековій ситуації на Донбасі та виконанню Мінських домовленостей.

"Було підтверджено, що для ефективного просування політичного процесу врегулювання на Донбасі ключовою передумовою є повне припинення вогню російськими бойовиками та виконання інших безпекових компонентів Мінська", - зазначає прес-служба Президента.

Окрім цього, Єврокомісар підтвердив незмінність політики Європейського Союзу щодо невизнання окупації Криму з боку РФ.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-