Найєм розказав про реакцію БПП на його вступ до ДемАльянсу

Найєм розказав про реакцію БПП на його вступ до ДемАльянсу

Укрінформ
Народні депутати Сергій Лещенко, Мустафа Найєм та Світлана Заліщук не збираються виходити з фракції БПП через те, що вони увійшли до партії "Демократичний альянс".

Про це Найєм заявив у понеділок під час брифінгу в Києві, відповідаючи на запитання, як відреагувала фракція "БПП" на входження вищезазначених нардепів до "Демальянсу", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Першими відреагували не наші однопартійці, а наближені до них лідери думок. Дуже цікаво, що майже всі партії, які входять зараз в парламент, однаково відреагували. Єдина вимога була: "Кидайте мандат і йдіть"... Ані я , ані Світлана, ані Сергій жодним кроком не порушили програму партії "БПП". Ми не члени партії, ми обирались за списком... У фракції курсують чутки - виключити чи не виключати із "БПП", - сказав він.

Найєм також сказав, що програма партії "БПП" була головним документом, на основі якого троє надрепів йшли на вибори.

"Тому цього не буде (Найєм, Заліщук, Лещенко не ініціюватимуть вихід із "БПП" - ред.). Якщо комусь потрібно довести, що ми нечесні, я готовий дискутувати з будь-яким членом нашої фракції про дотримання програми "БПП". Тому ніхто виходити не буде", - сказав він.

Як повідомлялося, 9 липня на з'їзді партії "Демократичний альянс" депутати Верховної Ради з фракції «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лешенко, Мустафа Найєм та Світлана Заліщук стали членами цієї політсили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-