Меркель: Біженці мусять знати нашу мову і поважати традиції

Меркель: Біженці мусять знати нашу мову і поважати традиції

Укрінформ
Біженці і мігранти, що прибули до Німеччини, мусять поважати закони і цінності країни.

Про це заявила канцлер ФРН Ангела Меркель у відеозверненні, поширеному в суботу, 9 липня, передає Німецька хвиля.

За словами канцлера, суспільство, з одного боку, має бути відкритим для мігрантів, для чого організовуються інтеграційні та мовні курси. "З іншого боку, ті, хто до нас приїхав, мають поважати те, що у нас написано в Основному законі, в інших законах, що не можна вдаватися до насильства, що у нас існує свобода віросповідання і свобода слова", - заявила Меркель.

Як приклад вона закликала біженців до терпимості у зв'язку з німецькими кулінарними традиціями, такими як споживання свинини. Як заявила канцлер, суспільству слід ставитися з повагою, коли у когось є певні потреби або правила. "З іншого боку, це не маэ призводити до обмежень для тих, хто керується іншими правилами", - додала Меркель.

Таким чином вона відреагувала на пропозиції, згідно з якими з поваги до мусульман у шкільних їдальнях більше не слід пропонувати страви, що містять свинину. "Толерантність полягає вже в тому, щоб ми не були зобов'язані змінювати свої кулінарні звички", - зазначила канцлер.

При цьому Меркель похвалила нещодавно прийнятий закон про інтеграцію, назвавши його шансом для Німеччини. Інтеграцію, за словами канцлера, слід сприймати як пропозицію для мігрантів, але також і як сподівання, що вони "будуть вчити німецьку мову і виконувати наші закони".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-