Парубій:

Парубій: "Батьківщина" й радикали не готові до компромісів

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій повідомив, що під час політичних консультацій щодо тарифного питання та створення ТСК з розслідування можливої причетності вищих посадових осіб до офшорів фракції Радикальної партії Олега Ляшка та "Батьківщина" продемонстрували неготовність до компромісів.

Про це він заявив під час засідання парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас дві доби тривали консультації. Вчора ми були близькі до компромісу. Хочу подякувати Блоку Петра Порошенка, який продемонстрував здатність йти на величезні компроміси. На жаль, з іншої сторони ми побачили повну неготовність до будь-яких компромісів. На жаль, вчора ми не змогли дійти до ключових питань по їхньому вирішенню. На порядку денному сесії парламенту стоять зараз надважливі питання - забезпечення держави, наших громадян, українського фронту", - сказав Парубій.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок та середу цього тижня дві фракції - Радикальної партії, "Батьківщини" та позафракційні народні депутати блокували президію і трибуну парламенту з вимогами зниження ціни на газ для населення та утворення ТСК з розслідування офшорних скандалів.

Наразі народні депутати БПП та "Народного фронту" продовжують стояти біля президії та трибуни парламенту для унеможливлення блокування роботи Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-