У Держдепі задоволені зустрічами Нуланд у Києві

У Держдепі задоволені зустрічами Нуланд у Києві

Укрінформ
У Державному департаменті США назвали "гарними" зустрічі помічника державного секретаря США з питань Європи та Євразії Вікторії Нуланд з керівництвом Української держави в Києві.

Це зазначив під час брифінгу в четвер речник зовнішньополітичного відомства США Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Вона (Вікторія Нуланд – ред.) провела гарні зустрічі в Києві, зосереджені, головним чином, навколо Мінських домовленостей та нашого бажання й надалі бачити їх імплементацію в повному обсязі", - зауважив речник Держдепу.

Водночас, він не став коментувати проведення переговорів Вікторії Нуланд в російській столиці в четвер. Кірбі зазначив, що заява Держдепартаменту США по зустрічах в Москві буде готова після того, як там все завершиться.

Як повідомляв Укрінформ, помічник держсекретаря США Вікторія Нуланд у середу відвідала українську столицю, де обговорила хід реформ у країні і прогрес у виконанні Мінських угод. У четвер вона провела ряд зустрічей в Москві, на яких, за попередньою інформацією, йшлося, передусім, про імплементацією Мінських домовленостей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-