Канада повинна остерігатися Трампа – екс-президент Мексики

Канада повинна остерігатися Трампа – екс-президент Мексики

Укрінформ
Антиторговельні погляди кандидата у президенти США Дональда Трампа можуть загрожувати економічному достатку Канади.

Таку думку в ефірі радіо СВС висловив колишній президент Мексики Вісенте Фокс.

«Канадо, будь обережною, тому що сьогодні Трамп оскаженіло виступає проти Мексики, а пізніше робитиме те саме стосовно Канади. Він оголосить торговельну війну Канаді, хоч це й програшна для усіх пропозиція. Він погрожує NAFTA, що є повною дурницею», - сказав Фокс.

На переконання колишнього президента Мексики, Дональд Трамп дуже сильно помиляється, погрожуючи знищити Північноамериканську зону вільної торгівлі (NAFTA). «Він не дивиться на наслідки, а лише намагається догодити американському електорату. Торгівля – це прекрасне економічне явище, яке несе із собою розвиток, робочі місця та достаток. Трамп перебуває поза реальністю. Я дійсно розцінюю його як загрозу. Він не може закрити провідну націю у чотирьох стінах, це дурне мислення, засноване на страху», - наголосив екс-лідер Мексики.

Він також закликав Канаду та Мексику об’єднатися та засудити висловлювання Трампа, які «загрожують нашим економікам».

Нагадаємо: Дональд Трамп обіцяє у випадку перемоги на президентських виборах збудувати стіну вздовж кордону США та Мексики, а також радикально переглянути умови Північноамериканської зони вільної торгівлі (NAFTA), членами якої є США, Канада та Мексика.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-