Луценко направив до ВР подання на позбавлення недоторканності Онищенка

Луценко направив до ВР подання на позбавлення недоторканності Онищенка

Укрінформ
Генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив про направлення до Верховної ради подання про позбавлення недоторканності народного депутата Олександра Онищенка (депутатська група "Воля народу").

Він опублікував документ на сторінці у Facebook.

"Відповідно до ч. 2 ст. 80 Конституції України ч. 1 ст. 27 Закону України "Про статус народного депутата України", ч. 2 ст. 482 КПК України, ст. 218 Закону України "Про регламент Верховної ради України" направляю для розгляду подання про згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата України Онищенка Олександра Романовича", - йдеться в тексті документа.

Нагадаємо: вчора НАБУ провело обшук у приймальні Онищенка. Глава НАБУ Артем Ситник пояснював, що з даного виробництва проводять 37 обшуків у 3 містах, затримано 10 осіб.

Мова йде про виробництво, яке стосується схем з реалізації газу. Державі завдано збитків майже на 3 млрд грн: йдеться про розкрадання коштів в особливо великих розмірах та створення злочинної організації. Слідство підозрює, що її очолює Онищенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-