Парасюк сказав, що його спонукало до сутички з Колесніковим

Парасюк сказав, що його спонукало до сутички з Колесніковим

Укрінформ
Народний депутат Володимир Парасюк розповів, що насправді обурило його під час виступу народного депутата від "Опоблоку" Дмитра Колеснікова.

Зокрема, в ефірі "112 Україна" він заявив, що Колесніков принизив його честь та гідність.

"Я вступив в такий процес, який називається протистоянням, тому що мені, як людині, що була в Кривому Розі, якщо подивитись весь виступ, то цей депутат, якщо його можна назвати депутатом, почав розказувати, що там в Кривому Розі організовувались "народні варти" з місцевих бандитів. У Кривому Розі були мої батьки, були майданівці, були друзі, з якими я воював, і ця людина обізвала їх бандитами. Честь і гідність свою я нікому не дам принижувати", - зазначив Парасюк.

За його словами, наслідком такого протистояння стала лише подряпина: "Є просто подряпина. Подряпали годинником у сутичці. Її не дуже добре видно, вона незначна".

Як повідомляв Укрінформ, у Верховній Раді сьогодні сталася сутичка між народними депутатами Володимиром Парасюком та Дмитром Колесніковим, який зажадав переобрання мера Львова Андрія Садового. Парасюк, будучи мажоритарним народним депутатом від львівського регіону, обурився втручанням у справи його округу і спробував силою перервати виступ опонента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-