Парубій хоче показати Україну євроскептикам із Нідерландів

Парубій хоче показати Україну євроскептикам із Нідерландів

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій сподівається на зміну позицій противників європейської інтеграції України в Нідерландах після візиту в Україну президента Верхньої палати парламенту Нідерландів.

Про це він заявив у середу на спільній прес-конференції у Києві з президентом Верхньої палати парламенту Нідерландів Анке Брукерс-Кноль, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я сподіваюся, що після візиту до України, після кращого розуміння наших сьогоднішніх реалій та великого прагнення українців до Євросоюзу, навіть позиція скептиків буде змінена на користь України», - сказав Парубій.

За його словами, під час візиту президента Сенату парламенту Нідерландів до України обговорювалися питання співпраці між країнами, питання розслідування катастрофи літака МН-17, а також механізми вирішення питання щодо Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.

У свою чергу Анке Брукерс-Кноль зауважила, що, на її думку, цей візит  сприятиме тому, щоб взаєморозуміння між країнами посилилося. Вона зазначила, що останні 2 роки відносини між країнами були непростими.

«Це випробування триває і зараз», - сказала вона.

Водночас вона висловила сподівання, що незважаючи на це відносини між країнами поліпшуватимуться і цьому сприятиме збільшення візитів керівників країн один до одного.

Президент Сенату парламенту Нідерландів побажала успіхів Україні на її непростому шляху і висловила впевненість, що «Україна стане дійсно вільною країною».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-