Екс-керівника компанії Курченка затримали на кордоні з Польщею

Екс-керівника компанії Курченка затримали на кордоні з Польщею

Укрінформ
Сьогодні, 12 червня, під час спроби перетину кордону з Польщею затримано Андрія Кошеля - колишнього топ-менеджера компанії СЄПЕК Сергія Курченка.

Про це "Українській правді" повідомив військовий прокурор сил АТО, керівник групи прокурорів Костянтин Кулик.

За його словами, затримання відбулося вранці у неділю.

Кошель є фігурантом кримінальної справи, яка стосується продажу зрідженого газу на спецаукціонах. 

Як писала Українська правда у матеріалі "Мільйонери нізвідки. Легалізація групи Курченка", Андрій Кошель, згідно зі статутними документами ТОВ "СЄПЕК.", є главою компанії і є її засновником - він вніс у її статутний капітал 100 мільйонів гривень. Кошеля неофіційно називали соратником Курченка, але хто він і звідки - достеменно невідомо. 

11 червня Генпрокурор Юрій Луценко оприлюднив інформацію про те, що  Генпрокуратура затримала Олександра Сухомлина - заступника міністра економічного розвитку часів екс-президента Віктора Януковича.

За повідомленням Луценка, Сухомлина затримано за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 1 ст.255 (створення злочинної організації), ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем вчинені в особливо великих розмірах або організованою групою).

Фото "Украънська правда"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-