Волонтери зібрали дані на три тисячі

Волонтери зібрали дані на три тисячі "системних деенерівців"

Укрінформ
Начальник ГУ НП у Донецькій області В'ячеслав Аброськін заявив, що на сайті "Стоп терор" вже зосереджено дані понад 3 тисяч осіб, причетних до верхівки "ДНР".

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"За два місяці роботи сайт "Стоп терор" відвідали понад 60 тисяч користувачів, які переглянули близько 1 мільйона сторінок.

 Проект, запущений волонтерами за нашої участі, наповнюється інформацією, і в ньому вже зосереджені дані більш як про 3 тисяч осіб, які пов'язані з "системою управління ДНР", - повідомив Аброськін. 

Він, зокрема, додав, що з урахуванням листів небайдужих мешканців окупованої території, зроблено останні оновлення щодо "3-ї гаубичної самохідної артилерійської батареї", "поліції Новоазовська", "Донбаської юридичної академії "ДНР", "Донецької академії внутрішніх справ МВС ДНР", "Ради адвокатів ДНР".

"Робота з наповнення триває, щоб, як кажуть, всі ходи були записані", - підсумував начальник поліції.

Як повідомляв Укрінформ, з 30 березня розпочав роботу сайт «Стоп тероризму» з інформацією по кожному учаснику незаконних військових формувань «ДНР». Сайт не є офіційним представництвом ГУ НП в Донецькій області, а підтримується групою волонтерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-