Гройсман домовився з конгресменами США поглибити співпрацю

Гройсман домовився з конгресменами США поглибити співпрацю

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з представниками Конгресу Сполучених Штатів Америки подякував американській стороні за політичну та економічну підтримку Києва з боку Вашингтона та закликав до збереження застосованих проти Росії санкцій.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Ми пройшли достатньо складний етап політичної кризи, яка, дякувати Богу, завершена. Зараз відновлено роботу коаліції, сформовано новий уряд, який продовжує працювати. Для нашої команди дуже важливо продовжити реформи, співпрацю з Міжнародним валютним фондом, а також забезпечити організацію роботи з Європейським Союзом», - зазначив Гройсман.

Представники Конгресу у свою чергу привітали Гройсмана з ухваленням Верховною Радою змін до Конституції в частині судової реформи, а також висловили задоволення першими кроками нового уряду.

«Ми добре знаємо, наскільки важко приймати важливе законодавство і ми дуже задоволені новинами щодо реформи правосуддя», - заявив під час зустрічі голова Комісії Палати представників «Партнерство за демократію» Пітер Роскам.

За підсумками зустрічі сторони домовилися  вжити заходів щодо розвитку та поглиблення співпраці між Україною та США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-