Справа Сухолуччя: Генпрокуратура готова звинуватити Ульянченко - Луценко

Справа Сухолуччя: Генпрокуратура готова звинуватити Ульянченко - Луценко

Укрінформ
В рамках розслідування кримінальної справи стосовно мисливських угідь Сухолуччя екс-президента Віктора Януковича є всі підстави для оголошення підозри тодішній голові Київської обласної державної адміністрації Вірі Ульянченко.

Про це під час прес-конференції заявив генпрокурор Юрій Луценко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Одна з найбільш доведених справ по діяльності Януковича пов'язана зі справою в Сухолуччі. Рішення про виділення цієї землі приймала Віра Іванівна Ульянченко. Я її добре знаю. Навіть зустрівся на одному з днів народжень у спільного знайомого. Вона мене спитала, чи буде вона першою. Кажу не знаю, чи будеш першою, але точно будеш, бо є підстави для пред'явлення звинувачення", - сказав Луценко.

Генпрокурор порадив усім, хто приймав незаконні рішення в часи режиму Януковича, співпрацювати зі слідством.

"Є цивілізований метод і як з цим жити. Всі ті, хто не вистояв і прийняв незаконне рішення в часи Януковича, прийдіть до слідства і укладіть угоду", - резюмував Луценко.

Як повідомляв Укрінформ, у вересні 2015 року Сухолуцькі угіддя вартістю понад 7 млн грн, які належали екс-президенту Януковичу, повернули державі. Це сталося після того, як прокуратура Київської області в суді касаційної інстанції відстояла повернення з незаконного володіння земель, які привласнило ТОВ "Будинок Лісника".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-