Затягування безвізу може завадити діалогу Україна-ЄС - Климпуш-Цинцадзе

Затягування безвізу може завадити діалогу Україна-ЄС - Климпуш-Цинцадзе

Укрінформ
Віце-прем'єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе обговорила з послом Франції в Україні Ізабель Дюмон процес візової лібералізації, питання агресії Росії, а також можливості співпраці з реформування держслужби України.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"У розмові з послом Ізабель Дюмон Іванна Климпуш-Цинцадзе звернула увагу, що Україна виконала всі зобов’язання з візової лібералізації і будь-яке відтермінування введення безвізового режиму може підірвати довіру до подальшого діалогу України з ЄС", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, віце-прем’єр-міністр підкреслила, що Україна розраховує на незмінну позицію Франції стосовно російської агресії на Сході та у Криму.

Посол Ізабель Дюмон запевнила, що уряд Французької Республіки залишається відданим другом України, зокрема у питаннях візової лібералізації та дипломатичного тиску на Росію до повної імплементації нею Мінських угод. Разом з тим посол наголосила, що чіткі результати у боротьбі з корупцією в Україні пришвидшать процес європейської інтеграції держави.

Дюмон повідомила, що Посольство Франції в Україні готове допомагати  Україні системно проводити тренінги для держслужбовців.

Віце-прем'єр-міністр подякувала Дюмон за вкрай важливу ініціативу та домовилася грунтовно обговорити таку можливість.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-