Президент нагородив старшин, сержантів і прапорщиків

Президент нагородив старшин, сержантів і прапорщиків

Укрінформ
Президент Петро Порошенко вручив високі державні нагороди військовослужбовцям під час участі у зборах сержантського і старшинського складу Збройних сил на загальновійськовому полігоні Високомобільних десантних військ ЗСУ на Житомирщині.

Про це повідомляє сайт глави держави.

«Я пишаюся тим, що багато сержантів удостоєні високих державних нагород. За виняткову мужність, героїзм і незламність духу, виявлені у захисті державного суверенітету, незалежності та територіальної цілісності України», - сказав Президент.

Порошенко щиро подякував кожному з військовослужбовців за професіоналізм, патріотизм, відданість військовій справі, зразкову службу та сумлінне виконання покладених обов'язків.

Він висловив впевненість, що саме завдяки зусиллям, у тому числі, й сержантського складу Збройних сил «мир і спокій нашого народу, територіальна цілісність і суверенітет України завжди будуть надійно захищені».

«Вклоняюся перед пам'яттю українських воїнів, які віддали своє життя за краще майбутнє рідної країни», - сказав Глава держави, нагадавши, що високого звання Герой України був посмертно удостоєний молодший сержант Ігор Зінич.

Загалом за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня було нагороджено дванадцять старшин, сержантів і прапорщиків, одного сержанта - медаллю «За військову службу Україні» та ще одного старшину - медаллю «За бездоганну службу» ІІІ ступеня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-