На кордоні зловили трьох шахраїв, за якими

На кордоні зловили трьох шахраїв, за якими "полював" Інтерпол

Укрінформ
Протягом доби спіробітники Держприкордонслужби в Одеській, Чернігівській та Київській областях затримали громадян Молдови, Афганістану, які переховувалися від правосуддя, та виявили викрадений  «Фольксваген» у Румунії під керуванням білоруса.

Про це повідомляє пресс-служба ДПСУ.

«На Одещині військовослужбовці Білгород-Дністровського та Ізмаїльського прикордонних загонів Південного регіонального управління затримали у пунктах пропуску «Маяки» та «Рені» двох громадян Республіки Молдова. В ході прикордонного контролю на іноземців спрацювала база міжнародної організації Інтерпол», – зазначають прикордонники.

Як роз'яснили у прес-службі, затриманих поставили у розшук правоохоронці Молдови та  Румунії за вчинення злочинів фінансового шахрайства корупції та участі в організованій злочинній групі.

Ще одного шахрая затримали в аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту пропуску «Київ». Під час заходів перевірки на громадянина Афганістану спрацювала база даних Інтерполу. Порушника, який прибув із Стамбула, розшукували правоохоронні органи Ірану.

Крім того учора у  пункті пропуску «Нові Яриловичі» прикордонники Чернігівського  загону виявили транспортний засіб, який знаходився в розшуку. Автомобіль «Фольксваген» прибув на в’їзд до України, під керуванням 41-річного громадянина Білорусі. При перевірці виявилось, що вже кілька років транспортний засіб рахується, як викрадений в Румунії. Додаткова перевірка, здійснена через Укрбюро Інтерполу, тільки підтвердила попередню інформацію.

По завершенні відповідних заходів автомобіль переданий співробітникам Ріпкинського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-