Кива хоче і на фронт, і в Раду

Кива хоче і на фронт, і в Раду

Укрінформ
Екс-голова департаменту по боротьбі з наркозлочинністю Національної поліції України Ілля Кива братиме участь у додаткових виборах до Верховної Ради в 183 виборчому окрузі.

Про це у вівторок у Києві заявив заступник начальника штабу всеукраїнського союзу ветеранів АТО Роман Засуха, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наразі були проведені загальні збори відносно змін в роботі нашого голови, і ми прийняли рішення висунути Іллю Володимировича (Киву - Ред.) в кандидати в народні депутати по 183 виборчому округу", - сказав Засуха.

Він зазначив, що у Верховній Раді "не тільки словом, але і ділом" Кива зможе захищати права ветеранів.

Водночас сам Кива заявив, що "наразі в Україні два фронти: один знаходиться на сході України і другий - на Печерських пагорбах, "де так само треба знищувати ворога". На його переконання, у Верховній Раді треба "вичищати ряди і укріплювати патріотичну позицію тих, хто там є".

"Дана пропозиція була прийнята, тому я іду на вибори. Я іду на фронт для того, щоб перемогти, я іду на вибори так само - це ще один фронт - для того, щоб також перемогти. Для того, щоб ми могли в найкоротший строк об'єднати патріотично налаштованих, чесних народних депутатів, щоб у нас була можливість протистояти тому злу, яке зараз розвалює нашу з вами Україну", - наголосив Кива.

Як повідомляв Укрінформ, колишній начальник департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Ілля Кива у вівторок оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбуці фото заяви, датованої 20 травня, в якій просить командувача Національною гвардією Юрія Аллерова прийняти його на службу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-