Кива каже, що зібрався в окопи на Донбас

Кива каже, що зібрався в окопи на Донбас

Укрінформ
Екс-начальник департаменту по боротьбі з наркозлочинністю Національної гвардії України Ілля Кива заявив, що хоче служити в рядах батальйону імені Кульчицького.

Про це він заявив у вівторок на прес-конференції в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вирішив піти на підвищення. А для мене підвищення - це окоп. Тому мною було написано рапорт на ім'я командувача Національної гвардії про те, щоб мені дали можливість захищати батьківщину, в цілому, чим я найкраще, напевно, в своєму житті і займався ", - сказав Кива.

За його словами, зараз йде процес оформлення документів. Він додав, що бачить себе в рядах батальйону імені Кульчицького.

"Піду солдатом, тому що, на мою думку, для чоловіка це і є те підвищення і честь захищати свій народ і захищати свою Батьківщину... Мною було прийнято рішення, я бачу себе на передовій там, де чисті люди, жорсткі правила і зрозумілий всім противник, а це агресор - Російська Федерація. Ось його ми будемо знищувати, за великим рахунком, це те, що я роблю найкраще ", - зазначив він.

Кива повідомив, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков пропонував йому посаду керівника Департаменту з питань ветеранів АТО, проте Кива відмовився від неї.

Як повідомляв Укрінформ, колишній начальник департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Ілля Кива у вівторок оприлюднив на своїй сторінці в Facebook фото заяви, датованої 20 травня, в якій просить командувача Національною гвардією Юрія Аллерова прийняти його на службу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-