Апеляційний суд

Апеляційний суд "завернув" скаргу Каська

Оновлено
Укрінформ
Апеляційний суд міста Києва залишив без розгляду скаргу адвоката екс-заступника генпрокурора Віталія Каська на рішення Печерського райсуду Києва про обрання йому запобіжного заходу у вигляді особистого забов'язання.

Відповідне рішення оголосив суддя В'ячеслав Дзюбін, повідомив адвокат екс-заступника генпрокурора Андрій Стельмащук, інформує кореспондент агентства.

"Апеляційний суд спершу відкрив апеляційне провадження і призначив справу до розгляду у складі п'яти суддів. Після цього у сьогоднішньому судовому засіданні, коли мав відбутися розгляд апеляційної скарги, суддя-доповідач одноосібно відмовив у відкритті апеляційного провадження", - сказав він.

На думку адвоката, відмова у відкритті апеляційного провадження після того як справа була призначена до розгляду є порушенням. Тому захист Каська має намір оскаржити зазначену ухвалу у Вищому спеціалізованому суді з розгляду цивільних і кримінальних справ.

Як повідомляв Укрінформ, в середині квітня суд застосував до Каська запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання, хоча прокурори вимагали арешту.

В кінці березня тодішній генпрокурор Віктор Шокін домігся в суді арешту 3-кімнатної квартири свого колишнього заступника.

Проти Каська розслідується справа за підозрою про незаконне отримання службових квартир від держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-