Раднику ЄС розповіли в Одесі про митницю, реформи і декомунізацію

Раднику ЄС розповіли в Одесі про митницю, реформи і декомунізацію

Укрінформ
20 травня відбулася зустріч заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Соломії Бобровської та керівника апарату Вадима Грузина з радником з політичних питань Представництва ЄС в Україні Мортеном Ларсеном Нонбое.

Про це повідомили Укрінформу в прес-службі ОДА.

Учасники зустрічі обговорили, зокрема, ситуацію в сфері безпеки в Одеському регіоні. Було констатовано, що під час травневих свят, завдяки спільним зусиллям регіональної влади та силових структур, вдалось забезпечити безпеку. Також наголошувалось на важливості посилення протидії пропаганді, контролі за дотриманням інформаційними каналами норм діючого законодавства, зазначили в прес-службі.

Крім того, було обговорено пакет реформ, розроблених керівництвом облдержадміністрації, серед яких реформа митниці, будівництво нового митного терміналу, відкриття Центру адміністративних послуг, будівництво терміналу аеропорту. Відзначено необхідність розвитку туризму, інфраструктури, просування Одеського регіону по всьому світу з метою залучення туристів та інвесторів.

Сторони також обмінялися думками з питань, які стосуються децентралізації та декомунізації. Керівник апарату ОДА наголосив, що більша частина роботи з декомунізації вже проведена, а сам процес відбувається з урахуванням громадської думки.

На завершення учасники зустрічі торкнулись питань внутрішньо переміщених осіб та важливості вирішення проблем, пов’язаних з їх розміщенням у санаторіях і наданням соціальної допомоги.

Фото: Фейсбук Одеської ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-