У Луценка назвуть імена нових заступників наступного тижня

У Луценка назвуть імена нових заступників наступного тижня

Укрінформ
Наступного тижня будуть призначені нові заступники Генерального прокурора України Юрія Луценка.

Про це у вівторок в ефірі телеканалу «112 Україна» заявила прес-секретар Генерального прокурора Лариса Сарган.

«Я думаю, що нові призначення будуть на наступному тижні», - сказала вона, відповідаючи на запитання про те, коли очікувати кадрові ротації в Генпрокуратурі.

За словами Сарган, нині Луценко проводить зустрічі з нинішніми своїми заступниками, з метою знайомства та обговорення деталей наслідків тих чи інших справ.

«Юрій Віталійович зараз проводить зустрічі з нинішніми заступниками. Це не форма наради - це форма зустрічей, обговорень і знайомства, оскільки Юрій Віталійович до цього часу не цікавився деталями, наслідком тих чи інших справ», - зазначила вона.

Водночас Сарган спростувала інформацію про те, що Луценко планує призначити своїм заступником екс-керівника Головного слідчого управління Ігоря Щербину, який свого часу розслідував «газову справу» проти екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

«Ні, ця інформація не відповідає дійсності», - заявила вона і попросила ЗМІ користуватися офіційними джерелами.

Раніше ЗМІ повідомляли, з посиланням на джерело у фракції БПП «Солідарність», що новопризначений Генпрокурор України Юрій Луценко планує призначити своїм заступником екс-керівника Головного слідчого управління Ігоря Щербину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-