Засідання Київради знову перенесли

Засідання Київради знову перенесли

Укрінформ
Засідання Київради сьогодні не розпочалося через погоджувальну раду, на якій зібралися депутатські фракції щодо розслідування справи у побитті депутатів невідомими 21 квітня.

Про це у коментарі кореспондентові Укрінформу повідомив депутат від фракції «Солідарність» Олександр Міщенко.

«Очевидно, що засідання Київради сьогодні не розпочнеться. Зараз мер знаходиться на погоджувальній раді, бо «Свобода» вимагає службового розслідування щодо побиття депутатів 21 квітня», - сказав Міщенко.

Він додав, що мер Києва Віталій Кличко запропонував створити комісію з депутатів під головуванням фракції «Свобода», щоб не було жодних маніпуляцій. За словами Міщенка, мер в будь-якому разі підтримає рішення, яке прийме комісія.

Водночас депутат переконаний, що «йде повна маніпуляція» від «Свободи», яка вимагає особистої відповідальності Кличка.

Дата наступного засідання Київради поки що невідома.

Як повідомлялося, засідання Київради переноситься вдруге, бо 12 травня депутати від фракції «Свобода» та «Батьківщина» заблокували трибуну, вимагаючи від міського голови Віталія Кличка викликати на засідання Київради керівника столичної Нацполіції Андрія Крищенка для того, щоб доповісти про розслідування сутички у Київраді між депутатами та невідомими особами, яка сталася 21 квітня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-