Рада розгляне фінансування ЗНО й політику з охорони здоров'я

Рада розгляне фінансування ЗНО й політику з охорони здоров'я

Укрінформ
На ранковому засіданні Верховної Ради у вівторок, 17 травня, зареєструвалося 319 народних депутатів.

Про це повідомив Голова Верховної Ради Андрій Парубій, відкриваючи засідання.

Як повідомляє Укрінформ, парламентарії сьогодні планують розглянути зміни до Державного бюджету, спрямовані на збільшення фінансування зовнішнього незалежного оцінювання, діяльності Національної та галузевих академій наук, а також достроково припинити повноваження деяких своїх колег.

Включити до порядку денного депутатам пропонується проекти законів про внесення змін до Митного кодексу щодо оптимізації територіальних органів Державної фіскальної служби; про засади державної політики у сфері охорони здоров'я; про організацію медичного обслуговування населення в Україні. Пропонується також внести зміни до деяких законодавчих актів щодо обмеження використання медійної продукції держави-агресора.

Для прийняття рішення раніше обговорених питань винесено законопроекти про внесення змін до Закону «Про Суспільне телебачення і мовлення» щодо порядку приєднання державного підприємства «Укртелефільм» та щодо визначення передач європейського виробництва; про Єдиний державний реєстр військовозобов'язаних та про виконавчі провадження. Крім того, парламентарії мають розглянути низку законопроектів зі сфери судочинства та правоохоронної діяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-