Опоблок хоче дві ТСК – з

Опоблок хоче дві ТСК – з "резонансних трагедій" і тарифів

Укрінформ
Фракція "Опозиційний блок" наполягатиме на створенні в парламенті Тимчасової слідчої комісії з розслідування обставин убивства журналіста Олеся Бузини та подій 31 серпня 2015 року під стінами парламенту, у результаті яких загинули 4 військовослужбовці.

Про це під час засідання Погоджувальної ради заявив лідер фракції Юрій Бойко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми будемо ініціювати створення Тимчасової слідчої комісії для розслідування резонансних трагедій, у тому числі загибелі журналіста (Бузини - ред.), у тому числі підриву гранати біля Верховної Ради, щоб парламент міг відслідковувати, як працюють правоохоронні органи по цих найбільш резонансних і чутливих для нашої країни питаннях", - зазначив Бойко.

Крім того він зауважив, що Опозиційний блок також вимагатиме створення ТСК з розслідування ситуації, яка склалася навколо формування тарифів на газ для населення.

"Потрібно створити Тимчасову слідчу комісію й розбиратися, що взагалі там (у "Нафтогазі" - ред.) діється, хто там керує цими тарифами і цими цінами у нафтогазовій галузі, як це все проходить. Ми наполягатимемо на створенні ТСК", - додав народний депутат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-