Радикал Артеменко зізнався, чому не пішов на допит

Радикал Артеменко зізнався, чому не пішов на допит

Укрінформ
Народний депутат від фракції Радикальної партії Андрій Артеменко отримав повістку на допит до Національної поліції України як свідок у кримінальному провадженні за фактом розтрати службовими особами ДК «Укроборонпром».

Про це парламентарій розповів в ефірі «112 Україна», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«(У повістці з викликом на допит. - Ред.) написано, що щодо внесення до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за фактом розтрати службовими особами ДК «Укроборонпром». Яке я маю відношення до "Укроборонпрому", якщо я не працював там жодного дня?» - дивується Артеменко.

Він пояснив, що на допит сьогодні не пішов, оскільки повістку в приймальню нардепа принесли о 9.30, а з’явитися до слідчого потрібно було сьогодні об 11-ій ранку. Аобов'язок парламентарія - в цей час бути в сесійній залі і ухвалювати закони, наголосив Артеменко.

«Повістка, яку вручили у той день, коли треба будь-якому свідку чи підслідному або підозрюваному з’явитися, сама по собі не є дійсною за нормами Кримінального процесуального кодексу України», - сказав Артеменко.

Нагадаємо, на сьогоднішньому засіданні Верховної Ради лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що його однопартійці чи їхні родичі отримали повістки на допити у кримінальних справах. Він назвав, зокрема, члена фракції Радикальної партії Андрія Артеменка та матір народного депутата Сергія Рибалки, яка отримала повістку вчора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-