Роскомнагляд стверджує, що вже повернув Крим.Реалії

Роскомнагляд стверджує, що вже повернув Крим.Реалії

Укрінформ
Роскомнагляд видалив з реєстру забороненої інформації інтернет-проект "Радіо Свобода" - "Крим. Реалії".

Про це повідомив офіційний представник російського відомства Вадим Ампелонський у п'ятницю, інформує "Інтерфакс".

"Інтернет-сайт видалив матеріал, який містив протиправну інформацію і на яку посилалася Генпрокуратура у своїй вимозі про блокування цього ресурсу. У зв'язку з цим Роскомнагляд видалив з реєстру забороненої інформації цей ресурс", - сказав Ампелонський.

Раніше Роскомнагляд заблокував доступ до однієї із сторінок сайту на вимогу Генпрокуратури. За даними відомства, на цій сторінці було розміщене інтерв'ю з одним з лідерів Меджлісу кримських татар.

Як повідомляв Укрінформ, раніше "прокурор Криму" Наталія Поклонська наполягала на повному блокуванні доступу на території Росії до сайту "Крим. Реалії". За її словами, на сайті розміщена серія публікацій, які несуть в собі пропаганду ненависті, ворожнечі і війни. Раніше ФСБ завела кримінальну справу про публічні заклики до здійснення екстремістської діяльності щодо журналіста "Крим. Реалії" Миколи Семени.

"Крим. Реалії" - проект Радіо Свобода, запущений у березні 2014 року. Редакція розташована в Києві. Головним редактором сайту є Володимир Притула, який виїхав з Криму після його окупації Росією. Останнім часом ситуація з дотриманням прав людини на території півострова різко погіршилися, зокрема посилилися переслідування кримських татар.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-