Гройсман доручив до вечора розібратися з ліками для онкохворих дітей

Гройсман доручив до вечора розібратися з ліками для онкохворих дітей

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив виконуючому обов'язки міністра охорони здоров'я до кінця дня вирішити питання щодо постачання ліків для онкохворих пацієнтів Охматдиту.

Про це він заявив під час години запитань до уряду в парламенті, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні все, що стосується територій, - наявність мінімального запасу ліків є. Це інформація обласних державних адміністрацій, обласних рад. Якщо у нас є проблеми по Охматдиту - зараз даю доручення виконуючому обов'язки міністра охорони здоров'я визначитися і до кінця дня вирішити питання нестачі ліків, можливо, за рахунок перерозподілу», - зазначив Гройсман, відповідаючи на запитання народного депутата Оксани Корчинської.

За її даними, на сьогодні зі 167 позицій необхідних ліків для онкохворих дітей поставили лише 6. Цю інформацію підтвердив в.о. міністра охорони здоров'я Віктор Шафранський, однак запевнив, що до кінця дня будуть поставлені ще 20 позицій.

«До кінця липня переважна більшість ліків для онкохворих дітей буде поставлена», - додав Шафранський, зауваживши, що сподівається, в тому числі, на благодійну допомогу в цьому питанні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-