Ощадбанк повідомив про формування трибуналу у його справі проти РФ

Ощадбанк повідомив про формування трибуналу у його справі проти РФ

Укрінформ
ПАТ "Державний ощадний банк України" отримав повідомлення Постійної палати арбітражного суду про те, що арбітражний трибунал у справі Ощадбанку проти Росії сформовано.

Про це повідомляє прес-служба банку.

"Арбітрами виступають: суддя Чарльз Н. Брауер, призначений Ощадбанком, пан Уго Перескано Діаз, призначений спеціальним визначеним Арбітражним судом компетентним органом через відсутність з боку Російської Федерації дій щодо призначення судді у встановлені строки, та пан Девід А.Р. Вільямс (Королівський Радник), призначений за згодою двох співарбітрів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у липні 2015 року Ощадбанк направив офіційне письмове повідомлення до уповноважених представників Росії щодо претензій, які випливають з незаконного поводження з інвестиціями, що належать Ощадбанку в Криму, у порушення численних положень Угоди між Урядом Росії і Кабінетом міністрів України щодо заохочення та взаємного захисту інвестицій від 27 листопада 1998 року, а також міжнародного права. У банку зазначають, що він діє як інвестор і як юридична особа приватного права з метою економічного захисту та відновлення своїх втрачених у Криму інвестицій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-