Справа про розбій  добровольців «Дніпро-1» вже в суді

Справа про розбій добровольців «Дніпро-1» вже в суді

Укрінформ
У Донецькій області за вчинення розбійного нападу судитимуть добровольців і патрульного з полку особливого призначення «Дніпро-1».

Про це в середу повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області.

«Прокуратурою Донецької області закінчено досудове розслідування і надіслано до суду обвинувальний акт за ч.3 ст.187 (розбій) і ч.3 ст.357 (незаконне заволодіння будь-яким способом паспортом або іншим важливим особистим документом) КК України стосовно капрала поліції і ще двох волонтерів - добровольців патрульної служби поліції особливого призначення «Дніпро-1» ГУНП у Дніпропетровській області, яких було відправлено в зону проведення АТО для забезпечення безпеки і порядку», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що в ході досудового розслідування було зібрано достатньо доказів того, що троє чоловіків 20 січня поточного року, одягнені у камуфляжну форму з шевронами у вигляді державного прапора України, увірвалися в один з житлових будинків у м.Авдіївка.

Погрожуючи вогнепальною зброєю і зробивши кілька пострілів у стелю, вдаривши власника будинку зброєю по голові, вони заволоділи комп'ютерною технікою і паспортом власника будинку, після чого втекли з місця злочину.

Завдяки вжитим оперативно-розшуковим заходам, правоохоронці затримали трьох осіб, які підозрюються у вчиненні цього кримінального правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-