Деканоїдзе прокоментувала нападки судді Вовка

Деканоїдзе прокоментувала нападки судді Вовка

Укрінформ
Голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе прокоментувала заяву скандального голови Окружного адмінсуду Києва Павла Вовка про необхідність притягнути її до кримінальної відповідальності.

Про це вона написала у Фейсбуці.

"Стандарт "європейського" і "цивілізованого" судді - заклик зняти мене з посади і притягнути до кримінальної відповідальності через критику. Критика полягає в тому, що такі як Мамка (добрий знайомий судді Вовка) повертаються в ряди НПУ", - написала вона.

Деканоїдзе додала, що набагато більше, ніж заяви "репутаційно збанкрутілого" судді, її хвилює "реванш старої системи" - відновлення через суди правоохоронців, які не пройшли атестацію.

"Не збираюся вступати в полеміку з цією людиною, якому українське суспільство вже винесло свій вердикт. Мене більше хвилює реванш старої системи, ніж висловлювання репутаційно збанкрутілих бюрократів", - заявила глава НПУ.

Нагадаємо, голова Окружного адмінсуду Києва Павло Вовк, коментуючи в інтерв'ю "Українським новинам" конфлікт між Нацполіцією та адміністративними судами, які масово відновлюють поліцейських, що не пройшли переатестацію, заявив, що главу НПУ потрібно звільнити та притягнути до кримінальної відповідальності.

Суддя Вовк відомий, зокрема, тим, що засудив до 4 років в'язниці екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Також він підозрюється в прийнятті завідомо неправосудних рішень з мотивів особистої зацікавленості. У березні 2015 року Верховна Рада позбавила його недоторканності, однак у лютому 2016 року він повернувся до виконання обов'язків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-