Шкіряк: Візит Бойка й Новинського до Одеси – політична провокація

Шкіряк: Візит Бойка й Новинського до Одеси – політична провокація

Укрінформ
Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк вважає політичною провокацією візит нардепів від «Опозиційного блоку» Юрія Бойка і Вадима Новинського 2 травня до Одеси.

Про це він заявив в ефірі телеканалу «Еспресо», передає кореспондент Укрінформу.

«Сьогоднішній візит (Юрія Бойка і Вадима Новинського до Одеси - ред.) можна відверто назвати політичною провокацією, оскільки вони прекрасно усвідомлюють, що сьогодні Одеса вже не та. І їхня мета абсолютно очевидна, це - створення інформаційної істерії навколо цих подій», - сказав він.

Шкіряк переконаний, що Бойко, Новинський і сама політична сила «Опозиційний блок», яку вони представляють, несуть відповідальність за трагедію, яка сталася 2 роки тому в Одесі.

«І Бойко, і Новинський, і власне сама політична сила «Опозиційний блок», на моє глибоке переконання як громадянина України, несуть цілковиту відповідальність за... трагедію, яка сталася 2 травня 2014 року в Одесі», - наголосив він.

Радник міністра внутрішніх справ України сподівається, що Бойко і Новінський залишать Одесу найближчим авіарейсом. Наразі вони перебувають у VIP-залі одеського аеропорту, біля виходу з якого зібралися десятки громадських активістів, рішуче налаштованих заблокувати переміщення Бойка і Новинського до міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-