Окупанти стягують техніку та живу силу на передову - розвідка

Окупанти стягують техніку та живу силу на передову - розвідка

Укрінформ
Російські окупаційні війська посилюють свої передові підрозділи на Донецькому напрямку бойовою технікою та живою силою.

Про це повідомляє у п'ятницю Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“Відмічено переміщення: у напрямку Донецького аеропорту – протитанкова артилерійська батарея 100-мм протитанкових гармат “Рапира” та гаубична артилерійська батарея 122-мм гаубиць Д-30 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк), вогневий взвод 152-мм гаубиць “Мста-Б” окремої артилерійської бригади (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ”, - йдеться у повідомленні.

Водночас переміщено з Донецька у напрямку Спартака до роти 100 омсбр 1 АК ЗС РФ (сформований на території т.з. ДНР).  До н.п. Олександрівки також перекинуто 2 самохідні артилерійські установки, 2 бойові машини піхоти, вантажний автомобіль з особовим складом 100 омсбр.

“З Макіївки у напрямку Ясинуватої – два вантажні автомобілі з особовим складом 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК ЗС РФ. На 29 квітня ц.р. заплановано проведення чергової ротації особового складу підрозділів полку, які діють у районі промислової зони Авдіївка”, - повідомили про переміщення противника у військовій розвідці.

Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, 122-мм РСЗВ “Град” та самохідних артилерійських установок у районах Донецька, Горлівки, Первомайська, Гольмівського та Комуни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-