Українські депутати вивчали в Естонії досвід євроінтеграції

Українські депутати вивчали в Естонії досвід євроінтеграції

Укрінформ
На запрошення депутата естонського парламенту генерал-лейтенанта Йоханнеса Керта 18-21 квітня в Естонії перебувала делегація у складі членів депутатської групи Верховної Ради України.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Україна нині перебуває в Європі на передньому краї боротьби за свободу та демократію. Тому так важливо союзницьки допомагати їй у самих різних галузях», - сказав Керт, керівник депутатської групи дружби Естонія-Україна в Рійгікогу (парламенті) Естонії

Головною метою візиту української делегації на чолі з керівником депутатської групи ВР з міжпарламентських зв’язків з Естонською Республікою Бориславом Березою було вивчення досвіду у впровадженні євроінтеграційних реформ, зокрема щодо ефективного функціонування фінансової та митно-податкової системи у державі та впровадження електронної системи адміністрування державних органів, комунального та громадського секторів.

У рамках візиту були проведені зустрічі української делегації в парламенті Естонії, міністерстві фінансів, Центрі східного партнерства, Торгово-промисловій палаті, Центрі електронної системи адміністрування «E-Estonia». Також були зустрічі у Центрі української культури та в Посольстві України в Естонії, де посол Віктор Крижанівський розповів про роботу зі зміцнення українсько-естонських відносин та забезпечення підтримки Естонією України в умовах триваючої агресії РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-