Насіров приїде і в Раду, і куди скажете - Гройсман

Насіров приїде і в Раду, і куди скажете - Гройсман

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що глава Державної фіскальної служби Роман Насіров відвідає засідання Комітету з питань свободи слова.

Про це Гройсман заявив, відповідаючи на репліку народного депутата та голови Комітету з питань свободи слова Вікторії Сюмар щодо ігнорування представниками ДФС засідань комітету, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я повністю згоден, що все має бути абсолютно прозоро і публічно. Призначте час зібрання комітету, оскільки кілька тижнів не буде пленарного засідання, і Насіров особисто прибуде туди, куди ви скажете», - сказав Гройсман.

До цього, народний депутат Сюмар заявила, що Комітет з питань свободи слова просить Прем'єр-міністра забезпечити присутність Насірова на засіданні Верховної Ради або на засіданні комітету, бо до нього є багато питань.

«До пана Насірова є дуже багато запитань з боку різних наших колег, питання свободи слова. Мені здається, що бути публічними і відкритими у цих питаннях сьогодні надзвичайно важливо», - заявила народний депутат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-