Ган сподівається, що уряд Гройсмана

Ган сподівається, що уряд Гройсмана "вдихне нову енергію" у реформи

Укрінформ
Європейський Союз готовий і надалі підтримувати Україну.

У цьому комісар ЄС із питань європейської політики сусідства і розширення Йоганнес Ган запевнив Прем'єр-міністра Володимира Гроймсана.

"Зараз дуже хороший момент для України. Європейська сім'я демонструє загальне позитивне ставлення до України. Ми не повинні марнувати час", - цитує єврокомісара Урядовий портал.

У цьому контексті Ган нагадав про запланований на травень саміт Україна-ЄС.

Комісар ЄС також привітав українську сторону із формуванням нового уряду та позитивно відзначив рішучість Кабінету Міністрів "вдихнути нову енергію" у продовження реформ та виконання міжнародних зобов'язань України у рамках домовленостей з МВФ та ЄС.

У свою чергу Прем'єр-міністр наголосив, що Україна потребуватиме підтримки Європейського Союзу у проведенні пріоритетних реформ, зокрема у сфері державного управління.

Він поінформував співрозмовника, що сьогодні уряд працює над розробкою операційного плану, який буде сформований протягом місяця. Серед  пріоритетів його діяльності - реформування роботи митниці, реформа державного управління, податкова та судова реформи, а також посилення взаємодії з парламентом.

Гройсман поінформував, що напередодні відбулося перше засідання уряду, на якому було прийнято низку важливих рішень. "Учора Кабінет Міністрів продемонстрував здатність приймати необхідні рішення", - констатував глава уряду.

Фото: прес-служба Кабінету Міністрів України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-