У Раді поповнення: присягу склали п'ять нардепів

У Раді поповнення: присягу склали п'ять нардепів

Укрінформ
Новообрані народні депутати Ярослав Єдаков і Хвич Мепарішвілі увійшли до фракції "Народного фронту".

Про це заявив Голова Верховної Ради Андрій Парубій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Згідно з поданою заявою, повідомляю про входження народного депутата Ярослав Єдакова до фракції "Народного фронту". Також повідомляю про входження народного депутата Хвича Мепарішвілі до фракції "Народного фронту", - сказав Парубій.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Рада поповнилася п'ятьма нардепами. Присягу зачитали троє осіб з виборчого списку партії "БПП": Валерій Карпунцов, Олег Велікін та Максим Саврасов. Також у Раді присягнули двоє осіб зі списку "Народного фронту" - Ярослав Єдаков і Хвич Мепарішвілі.

Нагадаємо, 14 квітня Верховна Рада достроково припинила повноваження 7 нардепів, оскільки вони були призначені на посади у новому складі Кабміну. 20 квітня ЦВК зареєструвала нардепами п'ятьох вищезаначених осіб.

Як відомо, ЦВК має призначити вибори депутата Ради в одномандатних виборчих округах №85 (Івано-Франківська область) і №151 (Полтавська область) у зв'язку з достроковим припиненням депутатських повноважень Ігоря Насалика і Тараса Кутового, обраних в цих округах, через призначення їх міністрами енергетики та аграрної політики відповідно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-