Дипломат: Кремль посилить пропаганду під час Ради НАТО-РФ

Дипломат: Кремль посилить пропаганду під час Ради НАТО-РФ

Ексклюзив
Укрінформ
Україна і Північноатлантичний альянс погодять позиції напередодні засідання Ради НАТО-Росія.

Про це в ексклюзивному коментарі власному кореспонденту Укрінформу у Брюсселі напередодні засідання Комісії Україна-НАТО 20 квітня заявив в. о. глави місії України при НАТО Єгор Божок.

«Росія, звичайно, спробує скористатися можливістю під час засідання Ради з НАТО, щоб продовжити свою пропаганду і дезінформацію щодо ситуації в Україні. Ми поінформуємо партнерів по Альянсу про справжню ситуацію на Сході України, про виконання українською стороною мінських домовленостей та невиконання їх з боку Росії», - сказав дипломат.

Він поінформував, що за згодою сторін у вівторок буде скликано Комісію Україна-НАТО на рівні послів. Українську сторону на засіданні представлятиме заступник міністра закордонних справ України – керівник апарату Вадим Пристайко.

Головним питанням порядку денного засідання Божок назвав безпекову ситуацію на сході України.

«Ми також обговоримо актуальні питання підготовки до майбутнього саміту Україна-НАТО у Варшаві», – додав він.

Як повідомляв Укрінформ, Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг наголосив, що засідання Ради з Росією 21 квітня на рівні послів не означає відновлення співробітництва з Москвою, яка продовжує порушувати міжнародне право та військову агресію проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-