Яценюк: Мова санкцій - єдина, яку розуміє Росія

Яценюк: Мова санкцій - єдина, яку розуміє Росія

Укрінформ
Лідер політичної партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк закликає вільний світ не знімати санкції з Російської Федерації доти, доки російські війська не покинуть територію незалежної України.

Про це він сказав під час 9-го Київського безпекового форуму, який проходить у Києві, повідомляє прес-служба НФ.

"Доки Російська Федерація і її війська не покинуть територію незалежної України, а саме не заберуться геть з Донецька, Луганська і Криму, я закликаю вільний світ не знімати санкції з РФ, а тиснути на Росію. Це єдина мова, яку вона розуміє", - сказав Яценюк.

Він зазначив, що російська військова агресія нікуди не поділася. "І сьогодні Росія представляє загрозу цінностям вільного світу і для всього вільного світу", - наголосив лідер НФ.

Яценюк висловив вдячність західним партнерам - Європейському Союзу, Сполученим Штатам Америки і всьому вільному світу "за те, що Україну не полишили одну".

"Але так само хочу звернутися зараз - ви не маєте права і полишати нас надалі. Країна надто багато вклала, країна надто багато страждає і надто багато зробила для того, щоби й надалі отримувати цю підтримку", - сказав лідер "Народного фронту".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-