Європарламентарій нагадав про проблему, яку Україна має вирішити негайно

Європарламентарій нагадав про проблему, яку Україна має вирішити негайно

Укрінформ
У Європарламенті чекають на пропозиції з боку Головування Нідерландів у Євросоюзі щодо вирішення питання ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС з урахуванням результатів голландського референдуму.

Про це заявив нідерландський депутат від політичної групи «Зелених» Європарламенту Бас Ейкаут, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

«Антиєвропейські настрої у голландському електораті не можуть бути виправданням для відмови українським громадянам розвивати свою країну як демократичну державу», - наголосив голландський політик.

Він заявив, що нині у Європарламенті чекають на пропозиції від Нідерландського головування у Раді ЄС про те, як забезпечити ратифікацію Угоди про асоціацію з Україною, водночас урахувавши результати референдуму.

При цьому європарламентарій зазначив, що у таких умовах Україна повинна негайно вирішити проблему корупції, що стало одним із аргументів для голосування проти асоціації.

У свою чергу, депутат від «зелених» Ребекка Гармс наголосила, що Угода про асоціацію Україна-ЄС в європейських інтересах, і процес її імплементації не повинен призупинятися. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-